Υλικά

250 gr. πολτό από ώριμο μάνγκο
250 gr. γιαούρτι στραγγιστό ή πρόβειο
400 ml. γάλα
60 gr. ζάχαρη ή μέλι
Σαφράν
Καρδάμωμο
Ροδόνερο

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το σαφράν στο γάλα και σπάμε το καρδάμωμο.

Στο μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί με λίγο πάγο και πολτοποιούμε.

Μοιράζουμε σε ποτήρια και απολαμβάνουμε το λάσι.

Σημειώσεις:

– Τη ζάχαρη μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μέλι και να δώσετε ένταση στην γλυκύτητα σύμφωνα με τα γούστα σας.

– Το Lassi φτιάχνεται και με άλλα φρούτα.

huffingtonpost.gr