Συστατικά
- 50 γρ. σπανάκι
- 20 γρ. ρόκα
- ½ ματσάκι δυόσμο
- χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
- 200 ml χυμός ανανά
- ½ κ.γ. ταμπάσκο
- 750 γρ. πάγο, σε κύβους
Εκτέλεση
- Σε μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τον πάγο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. Κάποια κομμάτια σπανάκι και δυόσμου θα υπάρχουν στο μείγμα μας , αλλά δεν μας πειράζει.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε την μισή ποσότητα του πάγου και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να να πάρει μορφή κρυστάλλου (σαν γρανιτα).
- Τον υπόλοιπο πάγο τον μοιράζουμε στα ποτήρια μας και περιχύνουμε το ρόφημά μας.
akispetretzikis.com