Συστατικά
  • 50 γρ. σπανάκι
  • 20 γρ. ρόκα
  • ½ ματσάκι δυόσμο
  • χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
  • 200 ml χυμός ανανά
  • ½ κ.γ. ταμπάσκο
  • 750 γρ. πάγο, σε κύβους
Εκτέλεση
  • Σε μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τον πάγο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. Κάποια κομμάτια σπανάκι και δυόσμου θα υπάρχουν στο μείγμα μας , αλλά δεν μας πειράζει.
  • Στην συνέχεια προσθέτουμε την μισή ποσότητα του πάγου και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να να πάρει μορφή κρυστάλλου (σαν γρανιτα).
  • Τον υπόλοιπο πάγο τον μοιράζουμε στα ποτήρια μας και περιχύνουμε το ρόφημά μας.

akispetretzikis.com