Ινδικό τσάι για ενίσχυση της γονιμότητας

Της βοτανολόγου Liz Richards

Συνταγή για περίπου 6 λίτρα

Συστατικά

11 ραβδάκια κανέλα
33 ραβδάκια γαρύφαλλο
33 σπόροι κάρδαμου
33 κόκκοι μαύρου πιπεριού
1 πρέζα μαύρο τσάι (προαιρετικά)
½ φλιτζάνι φρέσκο τζίντζερ, ξεφλουδισμένο και κομμένο

Παρασκευή

1. Γεμίστε μια κατσαρόλα χωρητικότητας 6 λίτρων με νερό και αφήστε το να βράσει. Προσθέστε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα εκτός από το τζίντζερ και σιγοβράστε για 30 λεπτά.
2. Τα τελευταία 10 λεπτά προσθέστε το τζίντζερ.
3. Στραγγίξτε το μείγμα και απολαύστε το τσάι στην αγαπημένη σας κούπα. Προσθέστε μέλι και όποιο είδος γάλακτος προτιμάτε (καρύδας, αμυγδάλου, κλπ). Τοποθετήστε το στο ψυγείο και πίνετέ το όλη την εβδομάδα!

Προσοχή: Ζητήστε πάντα τη συμβουλή του διατροφολόγου σας πριν δοκιμάσετε κάποια συνταγή. Εάν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες.